Family UP

Coneix-nos

Sobre Monofamilias

Monofamilias és una entitat sense ànim de lucre, creada per a informar les famílies monoparentals sobre la seua situació, els seus avantatges i beneficis

Monofamilias y els ODS

En MONOFAMILIAS tenim en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en concret els objectius 4: Educació de qualitat i 5: Igualtat, perquè creiem en les persones, en la seua capacitat per a desenvolupar-se, treballar i véncer les adversitats.

 

Creiem en una societat justa, amb milers d’oportunitats per a afavorir un futur millor per a cadascun. Tot això passa per fomentar accions relacionades amb l’educació, la cultura i la investigació. És necessari desenvolupar programes que afavorisquen la inclusió social d’aquells que viuen situacions més difícils.

 

En MONOFAMILIAS col·laborem amb altres entitats i voluntaris per a impulsar iniciatives que afavorisquen a les famílies monoparentals. Treballem pel seu benestar i el seu desenvolupament com a família i per disminuir els riscos de vulnerabilitat a la qual s’enfronten a causa de la seua situació de monoparentalitat.

Coneix-nos millor

Qui Som

Aquestes som les persones que estem darrere de l’Associació. Estem a la teua disposició i a la dels teus.

Equip de Treball

Meritxell Vila Ladera

Auxiliar administrativa

administracion@monofamilias.es

 

Amparo Gregori

Abogada especialitzada en Dret de Família.

Delegada de la Safor

lasafor@monofamilias.es

Junta de Govern

Beatriz C. Navarro

Presidenta

Amparo Gregori Villanueva

Vicepresidenta y secretària

Pablo Alamar

Tresorer

Jorge Moltó y Carmen Payá

Vocals

Documentació d’Utilitat

Transparència

Ací pots consultar tots els documents relatius a l’Associació de Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana. Som transparents.

Requisits per a ser considerada

Família monoparental

Per a ser considerada família monoparental, la unitat familiar ha de tindre residència efectiva en la Comunitat Valenciana almenys durant un any.

A més cada filla o fill per a estar en el títol deurà:

– Ser menor de 26 anys o tindre un grau de discapacitat mínim del 33%, la incapacitat permanent absoluta o la gran invalidesa.

– Conviure en la unitat familiar, encara que poden existir situacions de separació transitòria motivada per estudis, treball, qüestions metgesses, etc.

– Dependre econòmicament de la unitat familiar