Avís legal

Avís legal

La utilització d’aquest lloc web així com de qualsevol dels seus serveis implica la lectura, comprensió i acceptació del present avís legal per part de l’usuari.

En compliment del que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, s’informa dels següents aspectes:

– Responsable del lloc web: MONOFAMILIAS – Famílies Monoparentals de la Comunitat Valenciana (d’ara en avant *MONOFAMILIAS)

– Adreça: C. JORGE JUAN 27, PTA 3 DE VALÈNCIA. CP 46004 CP 46004

– Email de contacte: administracion@monofamilias.es

– NIF/CIF: G40549412

L’Usuari accepta voluntària i expressament que l’ús del lloc asociacionfamiliasmonoparentales.es es realitza en tot cas sota la seua única i exclusiva responsabilitat.

En la utilització del Lloc asociacionfamiliasmonoparentales.es, l’Usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que poguera danyar la imatge, els interessos i els drets del lloc web o de tercers o que poguera danyar-lo, inutilitzar-lo o sobrecarregar-lo, o que impedira, de qualsevol forma, la normal utilització d’aquest.

Els Continguts del Lloc www.fundacionesycu.org són posats a la disposició de l’Usuari per MONOFAMILIAS amb informació procedent tant de fonts pròpies com de tercers.

procura que els Continguts siguen de la major qualitat possible i estiguen raonablement actualitzats, però MONOFAMILIAS no garanteix la utilitat, exactitud, exhaustivitat, pertinència i/o actualitat dels Continguts.

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el lloc asociacionfamiliasmonoparentales.es ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, reutilització, reexpedició o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en què estiga legalment permés o siga autoritzat pel titular dels corresponents drets.

Aquestes Condicions Generals es regeixen per la Llei espanyola.